0.1 sekuntia

Iltarinne Serenassa. Treenailin hyppyristä laskua. Se onnistuu, mutta on se aika vaikeaa edelleen. Laskin semmosta hyppyriä mihin pitää mennä melkein jarruttelematta, jotta nopeus riittää tasasen yli ja pääsee laskeutumaan rinteeseen. Ihmeellisen vaikeeta on, kun pitää mennä lumilaudalla suoraan eteenpäin. Koko ajan tekisi mieli olla kantilla, mutta ei voi paljon kaarrella ettei vauhti häviä. Ja hyppyrin nokalla pitäisi olla menossa suoraan eteenpäin. Ja sitten siinä nokalla asiat tapahtuu jossain sekuntin murto-osassa. Seuraavalla kerralla pitää saada videomatskua josta voi rauhassa katsoa mitä siinä oikeen tapahtuu. Lisäksi harjoittelin 180:siä tasaisella. Hyvä ilta. Kotimatkalla pistin autossa Hellacoptersin soimaan.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Tietoa kirjoittajasta