Laajavuori backcountry


Maanantaina pääsin laskemaan Laajavuoressa muutaman tunnin. Fiilikset oli heti huipussa kun kurvattiin parkkipaikalle ja muistin miten ihan ekaa päivää ikinä kokeilin Laajavuoressa lumilautaa. Huhhuh. Hyvät fiilikset siirty heti myös rinteeseen, joka oli hauskalla tavalla epätasainen. Sieltä löytyi pieniä möykkyjä ja irtolunta joista sai paljon iloa irti. Päivän toiseksi viimeinen lasku vedettiin takarinteeseen, jota ei ole yhtään kunnostettu. Siellä oli jonkun verran koiranputkia sun muita pystyssä lumen seassa, mutta lasku oli silti aika mahtava. Vielä kun tuuli navakasti ihan suoraan takarinnettä kohti eikä siellä ollut ketään muita, niin tuntu siltä niinku olisi ollut jossain erämaassa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Tietoa kirjoittajasta