Aivotärinää aurinkoparatiisissa

Kävin laskemassa päivän Serenassa. Upea aurinkoinen päivä ja siitä huolimatta rinteessä ei paljon ruuhkaa ollut. Sai laskea suoraan hissille eikä tarvinnut jonossa pyöriä. Lasku vähän takkuili ja taisin saada ensimmäisen lumilautailusta johtuvan aivotärähdykseni, kun laskeuduin backside 180:n jotenkin oudosti lähinnä päälleni. Kyllä, se on mahdollista.Serenan pienemmät hyppyrit olivat varsinkin alkupäivästä tosi hyvässä kunnossa ja pysyin välillä hypyt pystyssäkin. Tuli myös vähän kokeiltua pressin päällä liukumista parkissa. Hauskaa touhua ja yllättävän hankalaa, koska eihän siinä muovipinnan päässä liukuessa voi ohjata samalla tavalla kuin rinteessä!

Sillä välin ne, jotka oikeasti osaavat laskea hankkivat jalometalleja sekä pisteitä tänne Suomenmaahan. Asialla siis Peetu Piiroinen, Enni Rukajärvi ja Matti Suur-Hamari.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Tietoa kirjoittajasta