Kausi avattu!

Talven eka reissu vihdoin rinteeseen! Eilen maanantai kaverilipulla Messilässä. Ensimmäisten 100m aikana laskulla kohti hissiä kaaduin neljä kertaa. Sehän palautti heti kirjaimellisesti maan pinnalle: vielä ei voi lähteä mitään tuplakorkkeja vetämään. Mutta sitten jo ekalla pitemmällä laskulla sain taas juonesta kiinni. Kyllä maistuu!

Tänään sitten täräytti parikymmentä senttiä lunta tänne Helsinkiin. Puhdasta puuterinannaa. Päivän aikana töissä lumimyräkkää ikkunan takaa seuratessa alkoi suunnitelma kypsyä: illalla Koffin puistoon kokeilemaan pääseekö siellä laskemaan laudalla. Kyllä muuten pääsee! Mahtava tunnin laskusessio melkein takapihalla. Ilta loppui tähän asti uran parhaaseen komboon: Switch 180 -> hyppyristä kunnon ollie -> 180! Ja tuo normipuolen 180 ihan spontaanisti kertaakaan aiemmin kokeilematta. Lähin sit kotia kun pankki oli näin räjäytetty.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Tietoa kirjoittajasta